FAHRZEUGANGEBOTE      UNTERNEHMEN      PUBLIKATIONEN      HISTORIE      ERSATZTEILE      GALERIE      NEWS            HK in der Presse            Newsletter
     KONTAKT      EVENTS      FACEBOOK      YOUTUBE      INSTAGRAM       CHANGE LANGUAGE

HK in der Presse

Rennflügeltürer von HK-ENGINEERING feiern großen Erfolg auf der Monterey Car Week 2019
August 2019

>>> weiterlesen
David Coulthard gewinnt mit HK-Rennflügeltürer in Goodwood
April 2019

>>> weiterlesen
Hofbesuch bei Hans Kleissl, dem König der Flügeltürer
Classic Driver, 28. November 2018

In der Mercedes Flügeltürer-Welt überragt ein Name alle anderen: Hans Kleissl. Seine 1984 gegründete Firma nimmt sich wie keine andere der Hege und Pflege des 300 SL an. Wir besuchten ihn im bayrischen Pfaffenwinkel, wo auf klösterlichem Grund HK Engineering SL Flügel verleiht...

>>> weiterlesen
Arosa Classic Car 2018 was an uphill battle against the rain
Classic Driver, 03. September 2018

With 76 difficult corners, a 422-metre difference in altitude from start to finish, and treacherously wet conditions, the Arosa Classic Car 2018 threw down quite the challenge for the brave historic racing drivers taking part. Armed with an umbrella, Classic Driver took to the mountain…

>>> weiterlesen
Over the mountains at the Arosa Classic Car 2018
Classic Driver, 31. August 2018

The Arosa Classic Car is one of the last real road races in the Alps. From 30 August to 2 September, the engines will reverberate off the mountains between Langwies and Arosa once again and the IWC Racing Team will play a prominent role…

>>> weiterlesen
What It’s Like To Take On Le Mans With A Pair Of Race-Prepped Gullwings
Petrolicious.com, 14. August 2018

Earlier this year I had the pleasure of joining the team at HK-Engineering, and one of the biggest highlights so far was our trip to Le Mans classic with two of our race Gullwings. If you want to know what the experience was like, this is my take on the weekend. …

>>> weiterlesen

Mit der Nutzung dieser Seite stimmen Sie unseren Datenschutzbedingungen zu und akzeptieren die Verwendung von Cookies. OK